Янчарек М. Зберігання фруктів у газових середовищах / М. Янчарек, О. Ф. Буляндра // Харч. пром-сть. - 2007. - № 5. - С. 48-51. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.Проаналізовано вплив температури та складу газового середовища на термін зберігання фруктів. Найкраще гальмується дихання яблук і груш за температури повітря в сховищі <$E T~=~1,5~-~2,5~symbol Р roman C>, за вмісту кисню 1,5 - 2,5 %, вуглекислого газу 2 - 3 %. За таких умов фрукти зберігаються практично до нового врожаю. Індекс рубрикатора НБУВ: Л91-309.1/9
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|