Шварц І. В. Інституціональні складові посилення антикризового потенціалу підприємства / І. В. Шварц // Вісн. Сум. держ. ун-ту. Сер. Економіка. - 2007. - № 1. - С. 184-189. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.
Досліджено основні проблемні для антикризового управління зони у структурі підприємств м'ясної промисловості за допомогою методів інституційної топографії та експертного аналізу. Визначено основні напрямки інституційної трансформації підприємств галузі з метою посилення їх антикризового потенціалу.
Шифр НБУВ: Ж69231/екон.Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"