РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000167838<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Арсеньєва Л. Ю. 
Методологічні підходи до розроблення нових видів хлібобулочних виробів зі збалансованим хімічним складом / Л. Ю. Арсеньєва, Я. Ф. Доценко, О. О. Момот // Харч. пром-сть. - 2005. - № 4. - С. 5-8. - Бібліогр.: 14 назв. - укp.

Запропоновано показники, що можуть бути критеріями якості під час проектування рецептур нових хлібобулочних виробів зі збалансованим хімічним складом: індекс якості білкової складової Iб та індекс якості ліпідної складової Iл хліба з уточненням оптимального співвідношення окремих фракцій жирних кислот в "ідеальному ліпіді", зокрема частки фракцій жирних кислот груп w-3 і w-6.


Ключ. слова: хімічний склад хліба, білок, ліпід, проектування рецептур, критерій якості
Індекс рубрикатора НБУВ: Л83-9

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського