![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000167838<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Арсеньєва Л. Ю. Методологічні підходи до розроблення нових видів хлібобулочних виробів зі збалансованим хімічним складом / Л. Ю. Арсеньєва, Я. Ф. Доценко, О. О. Момот // Харч. пром-сть. - 2005. - № 4. - С. 5-8. - Бібліогр.: 14 назв. - укp.Запропоновано показники, що можуть бути критеріями якості під час проектування рецептур нових хлібобулочних виробів зі збалансованим хімічним складом: індекс якості білкової складової Iб та індекс якості ліпідної складової Iл хліба з уточненням оптимального співвідношення окремих фракцій жирних кислот в "ідеальному ліпіді", зокрема частки фракцій жирних кислот груп w-3 і w-6. Ключ. слова: хімічний склад хліба, білок, ліпід, проектування рецептур, критерій якості Індекс рубрикатора НБУВ: Л83-9
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|