Проценко Л. В. Підвищення якості пива застосуванням хмельових препаратів / Л. В. Проценко, М. І. Ляшенко, М. С. Бармаков, А. Є. Мелетьєв, С. І. Воронцова // Харч. пром-сть. - 2007. - № 5. - С. 10-13. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.Установлено, що використання в технології пива гранульованого хмелю ефективніше, ніж нативного хмелю у шишках. Експериментально підтверджено доцільність використання в пивоварінні липницького етанольного екстракту хмелю, який за якістю не поступається німецьким аналогам. Для одержання високоякісного пива в процесі охмеління сусла доцільно поєднувати хмельові екстракти з тонкоароматичними сортами хмелю. Індекс рубрикатора НБУВ: Л876-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|