Осокіна Н. М. Придатність заморожених плодів чорної смородини для переробки / Н. М. Осокіна // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад. - 2007. - № 2. - С. 80-83. - Бібліогр.: 8 назв. - укp.
Встановлено доцільність використання заморожених плодів чорної смородини для виробництва консервів, збереженість аскорбінової кислоти в яких залежить від їх виду та вмісту в сировині.
Шифр НБУВ: Ж69944Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"