Тарасюк Н. С. Проблеми класифікації витрат на підприємствах харчової промисловості / Н. С. Тарасюк // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2006. - № 19, ч. 2. - С. 55-58. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.
Розглянуто поняття "витрати підприємства" в розрізі підходу економічної теорії, бухгалтерського й управлінського обліку. Класифіковано витрати виробничого підприємства та досліджено поведінку витрат. Побудова системи контролю витрат дозволяє проаналізувати та проконтролювати витрати підприємства та приймати обгрунтовані управлінські рішення.
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"