Драган О. І. Розвиток тваринництва та його вплив на конкурентоспроможність підприємств м'ясної галузі / О. І. Драган // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2007. - № 21. - С. 45-48. - Бібліогр.: 9 назв. - укp.
Розглянуто організаційно-економічні заходи щодо виходу тваринництва з кризового стану для забезпечення конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості на вітчизняному та світовому ринках.
Шифр НБУВ: Ж71985Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"