Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000177074<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Манк В. В. Розроблення емульсійних продуктів підвищеної біологічної цінності / В. В. Манк, Л. В. Пешук, І. Г. Радзієвська // Харч. пром-сть. - 2005. - № 4. - С. 42-45. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.Установлено груповий та жирнокислотний склади харчових фосфоліпідів. Досліджено комплексні емульгувальні та стабілізувальні властивості фосфоліпідів і високомолекулярних поверхнево-активних речовин поліцукридної природи. Розроблено рецептури продуктів на основі прямої емульсії та вивчено їх властивості у процесі зберігання. Ключ. слова: фосфоліпіди, жирні кислоти, емульсія, майонез, поверхнево-активні речовини (ПАР) Індекс рубрикатора НБУВ: Л812.9
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|