РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000177080<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Арсеньєва Л. Ю. 
Розроблення програмного комплексу для проектування рецептур хлібобулочних виробів зі збалансованим хімічним складом / Л. Ю. Арсеньєва, О. О. Момот, І. В. Ельперін, В. Ф. Доценко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2006. - № 18. - С. 65-69. - Бібліогр.: 9 назв. - укp.

Розроблено програмний комплекс "Optima" для розрахунку хімічного складу та проектування рецептур хлібобулочних виробів зі збалансованим хімічним складом, який можна успішно використовувати для прогнозування харчової цінності хліба з застосуванням нетрадиційних видів сировини.


Ключ. слова: хлібобулочні вироби, програма, проектування рецептур, збалансований хімічний склад
Індекс рубрикатора НБУВ: Л83-642

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського