Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000179578<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Долінський А. А. Сучасна технологія виробництва функціональних напоїв на основі сої / А. А. Долінський, Н. О. Шаркова, Л. Ю. Авдєєва, А. О. П'янкова, Н. І. Надточій // Наука та інновації. - 2006. - 2, № 5. - С. 78-80. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.Розглянуто сучасні тенденції розвитку технології виробництва функціонального харчування - напоїв на соєвій основі з використанням лецитинових ліпосомних наносистем як носіїв біологічно-активних речовин для підвищення харчової та біологічної цінності продукту. Проведені клінічні дослідження довели високу ефективність соєвих напоїв. Ключ. слова: технологія, обладнання, напої, наносистеми, теплофізичні, гідродинамічні та біохімічні процеси, дискретно-імпульсне введення енергії Індекс рубрикатора НБУВ: Л912.43
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж25189 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|