Юрченко А. Ю. Сучасний стан та проблеми розвитку харчової промисловості Миколаївської області / А. Ю. Юрченко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2007. - № 21. - С. 130-132. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.
Проаналізовано сучасний стан і обсяги виробництва та продажу основних видів продуктів харчування, виготовлених підприємствами Миколаївщини. Виявлено існуючі проблеми, запропоновано конкретні шляхи щодо їх вирішення.
Шифр НБУВ: Ж71985Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика УкраїниДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"