Дуб К. В. Тенденції розвитку інноваційної діяльності промислових підприємств України / К. В. Дуб // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2006. - № 18. - С. 129-132. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.Розглянуто сучасні тенденції розвитку інноваційної діяльності в Україні та напрямки покращання новаторства в харчовій промисловості. Аналіз сучасної економічної практики свідчить, що високих результатів підприємства можуть досягти лише за систематичного та цілеспрямованого новаторства, націленого на пошук можливостей, які відкриває середовище господарювання щодо виготовлення та впровадження нових видів товарів. Це передбачає особливий підхід у господарюванні, який базується на цілеспрямованій постійній інноваційній діяльності. Ключ. слова: інновація, інноваційна діяльність підприємства, харчова промисловість, технологічні процеси Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)301-55
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|