Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000179949<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Сафонова О. М. Теоретичні передумови та практичні аспекти використання добавок - регуляторів кислотності зі спиртами для поліпшення борошна / О. М. Сафонова // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2006. - № 18. - С. 13-16. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.Обгрунтовано можливість використання добавок регуляторів кислотності (оцтової та лимонної кислот, їх натрієвих солей тощо) сумісно з поліатомними спиртами (зокрема гліцерином) для регулювання структурно-механічних властивостей хлібного та кондитерських видів тіста з різної борошняної сировини. Ключ. слова: добавки-регулятори кислотності, поліатомні спирти, хлібне і кондитерські види тіста, борошняна сировина Індекс рубрикатора НБУВ: Л83-32 + Л865-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|