![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000179953<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Драган О. І. Теоретичні підходи щодо визначення конкурентоспроможності м'ясної продукції / О. І. Драган // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2006. - № 18. - С. 102-105. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.Розглянуто теоретичні підходи щодо забезпечення конкурентоспроможності м'ясної продукції за рахунок класифікації факторів впливу та показників конкурентоспроможності, які враховують галузеві особливості м'ясної промисловості. Ключ. слова: конкурентоспроможність, удосконалення, фактори, м'ясна продукція, підприємство, м'ясна промисловість Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.20-13
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|