РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000179953<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Драган О. І. 
Теоретичні підходи щодо визначення конкурентоспроможності м'ясної продукції / О. І. Драган // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2006. - № 18. - С. 102-105. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.

Розглянуто теоретичні підходи щодо забезпечення конкурентоспроможності м'ясної продукції за рахунок класифікації факторів впливу та показників конкурентоспроможності, які враховують галузеві особливості м'ясної промисловості.


Ключ. слова: конкурентоспроможність, удосконалення, фактори, м'ясна продукція, підприємство, м'ясна промисловість
Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.20-13

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського