Шевченко О. Ю. Технології пакування харчової продукції (фізичне і термодинамічне підгрунтя) / О. Ю. Шевченко, В. А. Піддубний // Упаковка. - 2006. - № 1. - С. 57-59. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.Узагальнено інформацію щодо нових методів і технологій одержання та зберігання продуктів харчування. Встановлено, що перспективними є технології, пов'язані з переведенням біологічних систем у нестабільний стан, що супроводжується режимами адіабатного кипіння, кавітаційними ефектами. Подібні переходи є характерними для вакуумного пакування продукції та пакування продукції, насиченої CO2. Індекс рубрикатора НБУВ: Л818.3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж15241 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|