РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000180620<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Венгер О. О. 
Удосконалення технології зберігання хмелю у виробництві пива / О. О. Венгер, М. І. Ляшенко, Л. В. Проценко, В. І. Бармакова, А. Є. Мелетьєв, С. І. Воронцова // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2006. - № 18. - С. 46-49. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.

Наведено результати досліджень впливу терміну та умов зберігання пресованого хмелю зареєстрованих сортів на склад гірких речовин (ГР), індексу старіння і ефірних олій (ЕО). Визначено, що у процесі зберігання хмелю за умови температурного режиму +2 - +4 <$E symbol Р>C, можна в 2 - 4 рази зменшити втрати ГР і в 2 рази - ЕО, в результаті чого підвищиться якість хмелю у процесі зберігання.


Ключ. слова: хміль, альфа-кислоти, м'які смоли, ефірна олія, індекс старіння
Індекс рубрикатора НБУВ: Л876-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського