Венгер О. О. Удосконалення технології зберігання хмелю у виробництві пива / О. О. Венгер, М. І. Ляшенко, Л. В. Проценко, В. І. Бармакова, А. Є. Мелетьєв, С. І. Воронцова // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2006. - № 18. - С. 46-49. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.Наведено результати досліджень впливу терміну та умов зберігання пресованого хмелю зареєстрованих сортів на склад гірких речовин (ГР), індексу старіння і ефірних олій (ЕО). Визначено, що у процесі зберігання хмелю за умови температурного режиму +2 - +4 <$E symbol Р>C, можна в 2 - 4 рази зменшити втрати ГР і в 2 рази - ЕО, в результаті чого підвищиться якість хмелю у процесі зберігання. Ключ. слова: хміль, альфа-кислоти, м'які смоли, ефірна олія, індекс старіння Індекс рубрикатора НБУВ: Л876-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|