Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000180622<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Кишенько І. І. Удосконалення технології солених м'ясних виробів з використанням функціонально-технологічних сумішей / І. І. Кишенько, І. В. Мусієнко // Харч. пром-сть. - 2005. - № 4. - С. 24-27. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.Досліджено функціонально-технологічні властивості напівочищених карагенанів, камедей дерева тара, гуару, ксантану та взаємодію їх у складі функціональних сумішей для використання в технології солених м'ясних виробів. Ключ. слова: солені м'ясні вироби, гідроколоїди, функціональні суміші Індекс рубрикатора НБУВ: Л920.4-9
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|