Драган О. І. Формування корпоративної культури на підприємствах м'ясної промисловості / О. І. Драган // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2007. - № 20. - С. 77-80. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.
Розглянуто основні підходи щодо формування корпоративної культури (КК) на підприємствах м'ясної промисловості. Проаналізовано взаємозв'язок і взаємовплив КК, культури управління та культури праці.
Шифр НБУВ: Ж71985Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"