Фролова Н. Е. Фракціонування ефірної олії коріандру з вивченням якісного складу / Н. Е. Фролова, В. О. Усенко, Н. В. Чепель // Харч. пром-сть. - 2005. - № 4. - С. 82-84. - Бібліогр.: 2 назв. - укp.Для підвищення стійкості ефірних олій і створення натуральних ароматизаторів із заданими біологічно активними, фізико-хімічними й ароматичними властивостями використано спосіб вакуумного фракціонування. Особливістю такого фракціонування є попередні розрахунки температур і тисків, за яких ефірну олію коріандру розділено на окремі фракції. Такий спосіб дозволяє розширити асортимент натуральних ароматизаторів, які використовуються в сучасній харчовій промисловості. Ключ. слова: ефірна олія, ароматизатор, фракції, вакуумне фракціонування, фракційна установка, режими фракціонування Індекс рубрикатора НБУВ: Л682.6
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|