Скрипчук П. Экологическая сертификация как инструмент производства и потребления экологически чистой продукции / П. Скрипчук // Экономика Украины. - 2006. - № 3. - С. 55-63. - рус.Обгрунтовано необхідність впровадження екологічної сертифікації як інструменту еколого-економічної оцінки якості продукції. Визначено критерії, процедури, ринкові механізми екологічного регулювання для підприємств, агровиробничих фірм, фермерів щодо сертифікації продукції згідно з вимогами стандартів ДСТУ ISO 9000 "Управління якістю", ДСТУ ISO 14000 "Управління навколишнім природним середовищем", системи забезпечення безпеки продуктів харчування (НАССР). Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)280-823.2-44
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж28369 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|