Пупена О. М. Використання модифікованого методу UNIFAC (Дортмунд) для розрахунку парорідинної рівноваги при моделюванні процесів ректифікації у виробництві харчового етилового спирту / О. М. Пупена // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2007. - № 22. - С. 61-63. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.
Запропоновано використання модифікованого методу ЮНІФАК (Дортмунд) для розрахунку коефіцієнтів активності компонентів у рідині під час моделювання парорідинної рівноваги в колонах брагоректифікаційних установок. Викладено результати моделювання для двокомпонентної суміші етанол - вода та характерних для виробництва харчового спирту трикомпонентних сумішей.
Шифр НБУВ: Ж69879Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"