Наведено дані про залежність між рівнем вітаміну E і продуктів перекисного окиснення ліпідів (ПОЛ) у м'язах стегна курчат-бройлерів відразу після забою і після 12-місячного зберігання у замороженому стані. Встановлено прямий зв'язок між вмістом вітаміну E і обернений зв'язок між вмістом продуктів ПОЛ в скелетних м'язах курчат-бройлерів і рівнем вітаміну E в раціоні.
Шифр НБУВ: Ж72108Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"