Пилипець А. З. Вміст продуктів перекисного окиснення ліпідів у крові мишей / А. З. Пилипець, Ю. В. Мартин, М. М. Кулик // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок. - 2007. - Вип. 8, № 1/2. - С. 55-58. - Бібліогр.: 8 назв. - укp.Наведено дані про вміст продуктів перекисного окиснення ліпідів (дієнових кон'югатів, гідроперекисів, малонового діальдегіду) у крові мишей при згодовуванні їм мозку великої рогатої худоби, м'ясо-кісткового борошна та сої. Встановлено, що додавання до раціону мишей головного мозку великої рогатої худоби, м'ясо-кісткового борошна та сої посилює інтенсивність перекисного окиснення ліпідів, особливо першої стадії вільнорадикального окиснення ліпідів - утворення дієнових кон'югатів. Індекс рубрикатора НБУВ: Е60*723.4
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж72108 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|