Борисенко И. Н. Инактивация микроорганизмов в яблочном пюре под действием высокого давления / И. Н. Борисенко, Е. В. Ветрова, И. В. Нога, Е. Г. Панфилова, В. М. Шаталов // Вісн. Донец. ун-ту. Сер. А. Природн. науки. - 2007. - № 2. - С. 278-280. - Библиогр.: 5 назв. - рус.Досліджено вплив високого тиску (0 - 600 МПа) на інактивацію мікроорганізмів в яблучному пюре. Кінетику інактивації описано у межах реакції першого порядку, одержано термодинамічні параметри, що визначають константу швидкості за Ареніусом. Показано, що цей набір можна використовувати для оцінки впливу високого тиску на мікроорганізми у різних середовищах з урахуванням змін кислотності. Індекс рубрикатора НБУВ: Е40*87 + Л961.607
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69583/Сер.А Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|