Крисанов Д. Инновационный фактор развития пищевой промышленности Украины / Д. Крисанов // Экономика Украины. - 2007. - № 4. - С. 71-82. - рус.Проаналізовано зміни в структурі і обсягах харчової продукції за 2000-ні роки, розкрито тенденції і напрями інноваційної діяльності в агрохарчовій промисловості. Виявлено негативні зміни щодо кількості підприємств, які упроваджували технологічні і продуктові інновації, та обгрунтовано пропозиції, спрямовані на активізацію їх інноваційної діяльності. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.7-55
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж28369 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|