Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000197355<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Горюшкіна Т. Б. Ферментні біосенсори для кількісного аналізу компонентів вина / Т. Б. Горюшкіна, С. В. Дзядевич // Сенсор. електрон. і мікросистем. технології. - 2008. - № 1. - С. 49-67. - Бібліогр.: 68 назв. - укp.Наведено характеристику ферментних біосенсорів для кількісного визначення компонентів вина, які були створені протягом останніх років, та проаналізовано їхні основні переваги та недоліки. Індекс рубрикатора НБУВ: Л874-1с-5
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24835 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|