РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000197491<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Андрос Н. М. 
Формування виробничого потенціалу підприємств харчової промисловості в умовах сталого розвитку / Н. М. Андрос // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2007. - № 22. - С. 75-77. - Бібліогр.: 8 назв. - укp.

Висвітлено структуру виробничого потенціалу, основні показники формування виробничого потенціалу підприємств переробної промисловості України, проаналізовано виробництво основних видів харчової продукції в Україні.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.71-571

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського