Вишемирська С. В. Аналіз органолептичних та фізико-хімічних показників продукту за допомогою байєсовських мереж / С. В. Вишемирська // Систем. технології. - 2008. - № 6. - С. 27-35. - Бібліогр.: 11 назв. - укp.
Проаналізовано частину технологічного процесу виробництва сухих сумішей для дитячого харчування. Розглянуто контроль якості кінцевого продукту залежно від показників якості компонентів суміші. Запропоновано інтелектуальну систему аналізу органолептичних та фізико-хімічних показників засобами байєсовських мереж. Ця система призначена для вдосконалення та оптимізації роботи підприємства.
Шифр НБУВ: Ж69472Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"