Тарасюк Н. С. Аналіз структури витрат і основні тенденції її зміни на підприємствах м'ясопереробної промисловості України / Н. С. Тарасюк // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2008. - № 26. - С. 144-147. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.Зазначено, що дослідження ефективності формування витрат на підприємствах є важливою функцією управління ними. Для того, щоб визначити шляхи зниження собівартості продукції, необхідно проаналізувати структуру витрат. Об'єктом дослідження структури витрат обрано 10 м'ясопереробних підприємств України та на базі даних звітності проаналізовано показники ефективності господарювання, структури витрат і визначено тенденції їх змін. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.21-862
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|