Гуць В. С. Аналітичні дослідження та моделювання різання харчових продуктів / В. С. Гуць, О. О. Губеня, О. А. Коваль // Упаковка. - 2009. - № 5. - С. 38-41. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.
Процес різання показано як рух леза у шарі продукту. Показано вплив на зусилля різання сил тертя й адгезії. Одержані рівняння та розроблену методику апробовано у ході визначення зусилля різання хліба. Експериментально підтверджено адекватність запропонованих математичних моделей. Застосування результатів теоретичних та експериментальних досліджень надасть можливість оптимізувати процес різання та використати величину зусилля різання як характеристику консистенції продукту.
Шифр НБУВ: Ж15241Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"