Ненич Н. П. Білковий склад печінки і скелетних м'язів курчат-бройлерів за різного рівня хрому в раціоні / Н. П. Ненич, Б. М. Куртяк // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок. - 2008. - Вип. 9, № 4. - С. 175-178. - Бібліогр.: 8 назв. - укp.Наведено дані про вплив хрому на білковий склад печінки і скелетних м'язів курчат-бройлерів, яким протягом 30-ти днів згодовували комбікорм, до якого додавали хром у кількості 400, 800, 1600, 3200 мкг/кг у вигляді <$E roman {CrCl sub 3~cdot~6H sub 2 O}>. Встановлено, що під впливом хрому, незалежно від його дози, в печінці курчат-бройлерів вірогідно зменшується вміст білків, які відповідають за електрофоретичною рухливістю альбумінам сироватки крові, у скелетних м'язах збільшується вміст білків, які відповідають сироватковим <$E alpha>-глобулінам і зменшується вміст білків, які відповідають сироватковим <$E gamma>-глобулінам. Індекс рубрикатора НБУВ: П682-451.29 + П682-272.511
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж72108 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|