Сирохман І. В. Використання природних антиоксидантів для збереження споживних властивостей та якості жировмісних сухих сніданків / І. В. Сирохман, О. І. Гирка // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2008. - № 25, ч. 1. - С. 60-62. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.
Розглянуто можливість подовження термінів зберігання жировмісних сухих сніданків за рахунок використання природних антиоксидантів.
Шифр НБУВ: Ж69879Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"