РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000200700<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Ястреба С. П. 
Використання систем зменшення тертя та зношування в обладнанні харчових виробництв / С. П. Ястреба, О. І. Некоз, С. О. Некоз // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2008. - № 24. - С. 54-56. - Бібліогр.: 8 назв. - укp.

Розглянуто шляхи підвищення довговічності обладнання харчових виробництв шляхом використання систем зменшення тертя та зношування. Показано можливість прояву водневого зношення та використання позитивного ефекту вибіркового переносу. Наведено результати промислових випробувань різального комплекту м'ясорізальних вовчків, в якому реалізовано явище вибіркового переносу.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л81-5-021.1

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського