![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000200808<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Черно Н. К. Вівсяне печиво з додаванням хітин-протеїнового комплексу / Н. К. Черно, С. О. Озоліна, Л. С. Гураль // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2008. - № 25, ч. 1. - С. 39-40. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.Розроблено технологію виробництва печива вівсяного з використанням біологічно активної домішки хітин-протеїнового комплексу; вивчено органолептичні та фізико-хімічні показники якості готової продукції. Індекс рубрикатора НБУВ: Л865.1-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|