Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000201271<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Покотило Г. І. Вміст продуктів перекисного окиснення ліпідів у свіжому і холодному м'ясі і субпродуктах великої рогатої худоби / Г. І. Покотило, В. Г. Янович // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок. - 2008. - Вип. 9, № 4. - С. 31-34. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.Наведено дані про вміст продуктів перекисного окиснення ліпідів ((ПОЛ) і середніх молекул білків) у м'ясі і субпродуктах великої рогатої худоби відразу після забою і після 12 годин після збереження в охолодженому стані. Встановлено, що вміст продуктів ПОЛ у м'ясі є значно більшим, ніж у субпродуктах. Після 12-годинного зберігання в охолодженому стані у м'ясі вірогідно збільшується вміст середніх молекул білків, у печінці і серці - також вміст малонового діальдегіду. Індекс рубрикатора НБУВ: Л92-101
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж72108 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|