Бондаренко Ю. В. Вплив глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на структурно-механічні властивості тіста / Ю. В. Бондаренко, В. І. Дробот // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2008. - № 25, ч. 1. - С. 86-88. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.
Наведено дані досліджень впливу глюкозно-фруктозного сиропу та мальтозної патоки на кількість та якість клейковини; вивчено зміну пружно-еластичних і вязко-пластичних властивостей тіста з цукрозамінниками; встановлено їх вплив на газоутримувальну здатність тіста.
Шифр НБУВ: Ж69879Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"