![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000201482<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Невоструєва І. В. Вплив екструзії зернових кормів і обробки формальдегідом соняшникової макухи на ферментаційні процеси у рубці корів / І. В. Невоструєва, Г. М. Галяс, І. В. Вудмаска // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок. - 2008. - Вип. 9, № 1/2. - С. 116-121. - Бібліогр.: 11 назв. - укp.У випадку згодовування коровам раціонів з екструдованою ячмінно-пшеничною дертю кількість білкового азоту у вмісті рубця збільшувалася за рахунок посилення синтезу мікробного білка, а у разі згодовування раціонів з обробленою формальдегідом соняшниковою макухою - внаслідок захисту наявного у макусі протеїну. Екструзія ячмінно-пшеничної дерті не впливала на ліпідний склад вмісту рубця, а обробка формальдегідом захищала наявні у складі соняшникової макухи ліпіди від гідролізу у рубці. Середньодобові надої корів у випадку згодовування обох досліджуваних раціонів зростали на 11 %. Індекс рубрикатора НБУВ: П60-273.90 + П60-451.89
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж72108 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|