РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000202649<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Сидоренко С. І. 
До питання про внутрішнє тепломасоперенесення при випіканні хліба / С. І. Сидоренко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2008. - № 25, ч. 2. - С. 63-64. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.

На базі вивчення кінетики полів вологості та температури тіста-хліба представлено картину внутрішнього тепловологоперенесення у процесі випікання хліба. Складено баланс вологи для кінцевого етапу випікання. Встановлено, що внутрішня рухома межа зони випаровування має температуру кипіння води за відповідного тиску та проходить глибше внутрішньої межі скоринки. Аналіз кінетики процесу дозволяє зробити висновки про шляхи його оптимізації.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л830.4-11

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського