РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000202920<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Сирохман І. В. 
Дослідження можливостей поліпшення споживних властивостей тістечок / І. В. Сирохман, В. Т. Лебединець // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2008. - № 25, ч. 1. - С. 75-76. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.

Розроблено оптимальний рецептурний склад і проведено виробниче апробування тістечок із використанням функціональних домішок рослинного походження (олія арахісова, брусниця, цукати буряка та моркви) та літературно проаналізовано джерела щодо їх хімічного складу. За результатами дегустаційних випробувань усі нові види тістечка оцінено на "відмінно".


Індекс рубрикатора НБУВ: Л834-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського