Наведено дані про жирнокислотний склад загальних ліпідів грудних м'язів курчат-бройлерів за різного рівня вітаміну E в раціоні відразу після забою і після 6-місячного зберігання у замороженому стані. Показано збільшення вмісту арахідонової кислоти у грудних м'язах курчат-бройлерів у разі підвищення рівня вітаміну E в раціоні та незначне її зменшення після тривалого зберігання.
Шифр НБУВ: Ж72108Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"