Наведено дані про жирнокислотний склад загальних ліпідів печінки курчат-бройлерів відразу після забою і після 6-місячного зберігання в замороженому стані за різного вмісту вітаміну E в раціоні. В результаті досліджень не виявлено вірогідних різниць у жирнокислотному складі ліпідів печінки курчат-бройлерів після 6-місячного зберігання у порівнянні з жирнокислотним складом ліпідів печінки курчат-бройлерів відразу після забою.
Шифр НБУВ: Ж72108Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"