РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000203442<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Заяць О. І. 
Жирнокислотний спектр ліпідів жовтка яєць курей за згодовування цільного зерна пайзи в раціоні / О. І. Заяць, С. О. Вовк // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок. - 2008. - Вип. 9, № 3. - С. 110-114. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.

Вивчено жирнокислотний склад ліпідів зерна пайзи вітчизняного сорту "Надія". Наведено дані стосовно впливу згодовування різної кількості цільного зерна пайзи у комбікормі несучих курей на жирнокислотний склад ліпідів жовтка яєць. Жирнокислотний склад жовтка яєць птиці представлено такими насиченими високомолекулярними жирними кислотами: каприловою, капроновою, лауриновою, міристиновою, пентадекановою, пальмітиновою та стеариновою. Ненасичені жирні кислоти жовтка яєць курей представлено мононенасиченими (пальмітоолеїновою та олеїновою) і поліненасиченими (лінолевою, ліноленовою та арахідоновою). Встановлено домінування ненасичених жирних кислот над насиченими.


Індекс рубрикатора НБУВ: П682-451.29

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж72108 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського