Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000203853<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Дух О. І. Зміни вмісту вітаміну А в жовтку яєць і тканинах курей та їх ембріонів за різного його рівня в раціоні птиці батьківського стада / О. І. Дух, С. О. Вовк // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок. - 2009. - Вип. 10, № 1/2. - С. 165-168. - Бібліогр.: 12 назв. - укp.Наведено дані щодо вмісту вітаміну А у печінці, крові і жовтку яєць дорослих курей та печінці і залишковому жовтку 19-добових ембріонів залежно від рівня вказаного вітаміну в раціоні батьківського стада. Встановлено, що збільшення в нормодопустимих кількостях вітаміну А в комбікормі племінних курей у репродуктивний період вірогідно підвищує вміст цього вітаміну у їх печінці, жовтку яєць та печінці і залишковому жовтку одержаних 19-добових ембріонів. Зростання рівня вітаміну А в печінці і залишковому жовтку ембріонів та в печінці і жовтку яєць дорослих курей залежно від рівня ретинолу в комбікормі характеризується певною закономірністю та специфікою. Індекс рубрикатора НБУВ: П682-451.22 + П682-273
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж72108 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|