Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000204552<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Румянцева В. В. Исследование технофункциональных свойств продуктов переработки целого зерна овса и ячменя / В. В. Румянцева, Н. М. Ковач, Т. Н. Шеламова // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2008. - № 25, ч. 2. - С. 36-37. - Библиогр.: 5 назв. - рус.Определены технологические свойства биомодифицированных продуктов овса "Живица" и ячменя "Целебник" - участие в процессах пенообразования и студнеобразования, что позволяет сделать вывод о целесообразности их использования при производстве пастиломармеладных кондитерских масс. Індекс рубрикатора НБУВ: Л821.1/9 + Л861-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|