РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000204552<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Румянцева В. В. 
Исследование технофункциональных свойств продуктов переработки целого зерна овса и ячменя / В. В. Румянцева, Н. М. Ковач, Т. Н. Шеламова // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2008. - № 25, ч. 2. - С. 36-37. - Библиогр.: 5 назв. - рус.

Определены технологические свойства биомодифицированных продуктов овса "Живица" и ячменя "Целебник" - участие в процессах пенообразования и студнеобразования, что позволяет сделать вывод о целесообразности их использования при производстве пастиломармеладных кондитерских масс.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л821.1/9 + Л861-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського