Купріна О. Ю. Ідентифікація чужорідних жирів у какао-маслі методом високоефективної газової хроматографії / О. Ю. Купріна, В. А. Ющенко, О. В. Голубець // Наук. зап. НаУКМА. Сер. Хім. науки і технології. - 2007. - Т. 66. - С. 72-77. - Бібліогр.: 9 назв. - укp.
На базі сорбційного методу капілярної газової хроматографії розроблено методику аналізу тригліцеридного складу какао-масла для виявлення чужорідних жирів у шоколадних продуктах.
Індекс рубрикатора НБУВ: Л864.10
Шифр НБУВ: Ж69184/Хім.н.Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"