Кишенько В. Д. Інтенсифікація технологічних процесів харчових виробництв на основі синергетичного підходу / В. Д. Кишенько, А. П. Ладанюк // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2008. - № 24. - С. 47-49. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.
Сформульовано напрямок досліджень технологічних процесів харчових виробництв як складних систем за умов самоорганізованого структуроутворення. Визначено базові математичні схеми для опису та інтенсифікації харчових виробництв із позицій синергетики, які орієнтовані на використання в системах автоматизованого управління.
Шифр НБУВ: Ж69879Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"