Колісник О. І. Конверсія протеїну корму в харчовий білок туші бичків абердин-ангуської породи різних генотипів / О. І. Колісник // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад. - 2008. - № 4. - С. 164-166. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.Викладено результати вивчення конверсії протеїну корму в харчовий білок туші бичків абердин-ангуської породи різних генотипів. Доведено, що бички крупного генотипу мають кращу конверсійну здатність трансформувати протеїн корму в харчовий білок. Встановлено, що у бичків дрібного генотипу, починаючи з 15-місячного віку (а крупного та укрупненого генотипів - з 18-місячного) посилюється процес жировідкладення, що свідчить про недоцільність вирощування тварин цих генотипів на м'ясо. Індекс рубрикатора НБУВ: П60-272.511 + П60-45
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69944 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|