Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000206438<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Швень О. М. Метод вилучення жирової фракції з низькокалорійних майонезів / О. М. Швень, І. М. Демидов, Г. І. Златкіна, Л. В. Пешук // Харч. пром-сть. - 2008. - № 7. - С. 23-25. - Бібліогр.: 2 назв. - укp.Наведено новий метод вилучення жиру з низькокалорійної майонезної продукції для визначення його фізико-хімічних показників. Розроблений метод передбачає повне вилучення жирової фракції за м'яких умов (температура вилучення жиру не більше <$E 30~symbol Р roman C>). Суть методу полягає в застосуванні вичерпної екстракції жирової фракції з низькокалорійної майонезної продукції діетиловим ефіром і гексаном. Індекс рубрикатора НБУВ: Л981
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|