Драган О. І. Методичні підходи до впровадження логістичної системи на підприємстві м'ясної промисловості / О. І. Драган // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2008. - № 24. - С. 74-76. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.
Розглянуто методичні підходи до впровадження логістичної системи, яка дозволяє підвищити конкурентоспроможність виробництва підприємств м'ясної галузі.
Шифр НБУВ: Ж69879Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"