Махинько В. М. Новий метод визначення ефективності гідротермічного оброблення зерна для виробництва зернового хліба / В. М. Махинько // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2008. - № 25, ч. 1. - С. 70-72. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.
Порівняно існуючі способи вологотемпературного оброблення зерна та показники закінчення процесу замочування. Запропоновано використовувати новий метод визначення ефективності замочування зерна - твердість зернівки.
Індекс рубрикатора НБУВ: Л821.033.2
Шифр НБУВ: Ж69879Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"